Nieuws* ODBF OP FACEBOOK
Uiteraard heeft Op de Bonnenfooi een eigen pagina op Facebook. Op deze pagina kan je een berichtje achterlaten maar je kunt ook allerlei foto's van ons bekijken. Ga dus snel naar Op de Bonnenfooi op Facebook en bekijk onze pagina.


* ODBF OP YOU TUBE
Ook is de muziek van Op de Bonnenfooi te beluisteren op YouTube. Ga naar de muziek-pagina voor de diverse links of klik op de volgende link: Op de Bonnenfooi op You Tube.


* ODBF IN HET NIEUWS BIJ OMROEP BRABANT
ODBF was uitgebreid in het nieuws bij Omroep Brabant dankzij het meerijden met de 3 uurkes express. Bekijk de uitzending hier terug.


* ODBF IS ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE MUZIKALE TALENTEN!!
Ken je iemand of heb je zelf interesse om met onze groep op stap te gaan tijdens carnaval, laat het ons dan weten. Je kunt contact met ons opnemen met het op de website vermelde e-mailadres. Natuurlijk kan je ons ook persoonlijk benaderen als je een van ons kent. Aarzel niet, en laat van je horen.


* WAAR IS ODBF ?
Kijk op de pagina 'Agenda' om te weten waar wij wanneer zijn. Op de pagina 'Muziek' kunt u luisteren naar afleveringen van Dweilradio van Omroep Brabant waar we diverse keren hebben opgetreden.